ua en ru

Пуск гідротурбін на Дністровській ГАЕС № 2 запланований на грудень 2013 р

Пуск гідротурбін на Дністровській ГАЕС № 2 запланований на грудень 2013 р. Про це повідомляє прес-служба ВАТ "Турбоатом".

11 квітня 2013 р. у ході візиту у заводські цехи "Турбоатома" делегація ПАТ "Укргідроенерго" ознайомилася з технологією виробництва турбін. Були також розглянуті питання поставок обладнання для Дністровської ГАЕС № 2, "№3 та ГЕС Дніпровського каскаду.

На даний момент у виробництві "Турбоатом" знаходяться два гідроагрегати для Дністровської ГАЕС, зокрема, підприємство виготовляє механізми турбін № 2 іта№ 3. Також завод працює над замовленнями для ДніпроГЕС-2, Кременчуцької ГЕС та Дністровської ГЕС. Відвантаження за цими турбоагрегату запланована в 2013 р.

У ході переговорів сторони обговорили скорочення графіків поставок обладнання для Дністровської ГАЕС № 2, № 3. У відповідність з проханням замовника "Турбоатом" підтвердив готовність наблизити терміни виробництва та поставки обладнання для ГАЕС № 2, що в свою чергу дозволить своєчасно, у грудні 2013 р., здійснити пуск гідроагрегату.

"Ми готові працювати ще більш інтенсивно і робити все можливе для виконання важливого державного замовлення", - зазначив генеральний директор "Турбоатому" Віктор Суботін.

"Турбоатом" спеціалізується на випуску турбін для теплових і атомних електростанцій, теплоелектроцентралей, гідравлічних турбін для гідроелектростанцій і гідроакумулюючих електростанцій, газових турбін і парогазових установок для ТЕС.

Читайте також: Чистий прибуток "Турбоатома" в 2012 р. скоротився на 27,8%