ua en ru

ПСЖ - Шахтар: Блан відзначив клас гри "гірників"

ПСЖ - Шахтар: Блан відзначив клас гри "гірників" Фото: Лоран Блан

Блан вважає, що ПСЖ підбирається до європейських грандів

Тренер ПСЖ Лоран Блан вірить, що в грі з "Шахтарем" глядачі побачать якісний футбол і багато голів. Про це пише сайт УЄФА.

"На першому місці ми вже точно не опинимося. Гол, який ми пропустили в Мадриді нас дуже розчаровує, адже ми там добре грали і повинні були виїхати з позитивним результатом. Ми не забили, а пропустили дуже прикрий гол з-за помилки воротаря. Якби зіграли внічию, то могли б стати першими. Ми повинні були забивати. І те, що ми не виграли групу - вина цього дурного голи і нереалізованих можливостей. Треба сконцентруватися на матчі проти "Шахтаря", плюс наша команда буде в хорошому стані. Ми будемо грати перед своїми вболівальниками і повинні добре виступити перед ними, зобов'язані зробити все, щоб виграти. Те, що ми не виграли в Мадриді - це частковий випадок. Ми створили багато моментів. У нас класні гравці, які забивають у Лізі Чемпіонів. В той вечір зірки зійшлися так, що ми не змогли забити. Ми навіть деколи домінували в тому матчі, і це вже було добре. Дуже шкодуємо, що не змогли звідти повернутися з позитивним результатом. Але це треба прийняти, і наступного разу, коли буде шанс обіграти "Реал", потрібно буде це зробити", - сказав Блан.

"Деякі гравці просто не готові. Мова не йде про ротацію складу. У нас є футболісти, які не можуть вийти на поле. Календар у нас дуже завантажений і складний. До 19-го грудня ми зіграємо вже п'ятий матч за місяць. І природно ротація необхідна, адже організм не залізний, люди втомлюються. У нас дуже хороший суперник з класним тренером. Будемо грати з командою, в якої схожа з нашою філософія. Буде атакуючий футбол, будуть голи. Ми хочемо виграти цей матч, але "Шахтар" захоче це зробити. Ми вже 4-5 років граємо в плей-офф Ліги Чемпіонів, і у нас більше досвіду, ніж раніше. Ми підписали дуже хороших гравців, у яких є досвід перемог у цьому турнірі, а це дуже важливо для колективу. Наприклад, три роки тому, коли ми грали в плей-офф, у нас були більш досвідчені порівняно з нами суперники. Але тепер ми з цими клубами йдемо врівень за кількістю матчів у гравців в Лізі Чемпіонів. Їх присутність має велике значення. Різниця між нами і грандами, переможцями Ліги чемпіонів стає дедалі менше", - додав француз.

Нагадаємо, матч відбудеться сьогодні ввечері, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.