ua en ru

ПСЖ - Шахтар: "Гірники" поразкою завершують рік

ПСЖ - Шахтар: "Гірники" поразкою завершують рік Фото: ПСЖ - Шахтар

"Гірники" програли в Парижі

У Парижі в шостому турі групового рануду Ліги Чемпіонів зійшлися місцевий ПСЖ і донецький "Шахтар".

Без ряду основних виконавців склад ПСЖ виглядав не так солідно, як у Львові. Та й "Шахтар" зумів зіграти більш зібрано і струнко. Що говорити, якщо у "гірників" у першому таймі було більше потенційних моментів забити, ніж у господарів. Едуардо двічі повинен був замикати простріли з флангів, але в перший раз не потрапив по воротах, а в другій - удар заблокував захисник.

Парижани набагато більше володіли м'ячем. Але при цьому, оборона "гірників" практично не давала приводів для занепокоєння. Хіба що, в один момент Каніболоцький не зміг нормально вибити і віддав м'яч Ібрагімовичу, але Златан неточно перекинув голкіпера.

У другій половині матчу почала давати слабину захист "Шахтаря". Особливо це відноситься до Ісмаїлі, який часто ходив в атаку і забував повертатися. І саме з його позиції був забитий гол - Лукас Моура з лінії штрафного точно відправив м'яч у ворота.

Донеччани продовжили грати у свій футбол і могли забивати, але спочатку Тейшйера з центру штрафного пробив вище, а пізніше Ракицький потрапив своїм ударом Ібрагімовича, який стояв на лінії воріт.

Незабаром швед відзначився не тільки сейвом, а й забитим голом. Спочатку він утік від Ракицького, увійшов у штрафну і точно пробив повз Каниболцкого.

ПСЖ - Шахтар 2:0
Гол:
Моура, 57, Ібрагімович, 86
ПСЖ: Трапп, Ван дер Віль, Маркиньос, Давид Луїс, Курзава, Стамбули, Рабио, Матуіді (Ді Марія, 68), Моура (Нкунку, 88), Ібрагімовіч, Лавессі (Кавані, 69)
Шахтар: Каніболоцький, Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл, Фред, Степаненко, Марлос (Коваленко, 74), Тейшейра, Тайсон (Тайсон, 70), Едуардо (Дентіньо, 78)

"Шахтар" завершує виступи в Лізі Чемпіонів на третьому місці в групі A. Тепер донеччани зіграють в 1/16 Ліги Європи.