ua en ru

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

У чвертьфіналі Ліги Чемпіонів зустрічалися паризький ПСЖ і лондонський "Челсі". Матч закінчився перемогою парижан.

У чвертьфіналі Ліги Чемпіонів зустрічалися паризький ПСЖ і лондонський "Челсі". Матч закінчився перемогою парижан.

2 квітня, 21:45
Париж, "Парк Де Пренс"
ПСЖ - Челсі, 3:1
Гол:
Лавецці, 3, Луїс, 61 (аг), Пасторе, 90+3 - Азар, 27 (з пен.)
ПСЖ: Сірігу, Тьяго Сілва, Алекс, Максвелл, Жалле, Мотта, Матюйді, Верратті, Кавані, Ібрагімович, Лавецці
Челсі: Чех, Іванович, Луїс, Кехілл, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Оскар, Азар, Вілліан, Шюррле

Звучить фінальний свисток

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+3 хв. Ось це кінцівка! Пасторе пройшов по лицьовій лінії справа в штрафну Челсі і пробив з гострого кута - м'яч врізався у сітку воріт!

90 хв. Мало віри в обох команд, що щось може змінитися в грі. ПСЖ "на автоматі" проводить атаки, а Челсі мінімально намагається затриматися на половині поля парижан.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів86 хв. Кавані і Луїс вирішили поштовхатися на бічній лінії.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Замість Лавецці вийшов Пасторе.

84 хв. Кавані добре розібрався на лінії штрафного з захисниками і пробив - м'яч пролетів поруч зі штангою.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів81 хв. Мотта порушив правила в центрі поля.

79 хв. Намагається ПСЖ зробити рахунок більш комфортним для себе, насідаючи на ворота Чеха. Але Челсі всією командою обороняється.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів75 хв. Кабай виходить замість Вератті.

74 хв. Лукас зробив просто шикарний прохід по центру поля, пройшовши 4-5 суперників і віддав пас на Кавані, але уругваєць м'яч втратив.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. Лампард вийшов замість Оскара

72 хв. Жале отримав м'яч в штрафній і віддав пас на Кавані, але передача вийшла неточною.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів68 хв. Отримав пошкодження Ібрагімович. Виходить замість шведа Лукас.

65 хв. Розкрилася гра, команди носяться від штрафної до штрафної з божевільною швидкістю. І якщо б гравці були по-точніше, то могли влетіти ще кілька голів.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів61 хв. Гол! Після подачі зі штрафного м'яч летів у ворота і Луїс, намагаючись вибити м'яча, зрізав у свої ворота!

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів59 хв. Шюррле йде з поля, а виходить Торрес.

56 хв. Мляво грають парижани. Не знають атакуючі гравці ПСЖ яким чином зламати оборону Челсі, яка діє дуже впевнено і злагоджено.

52 хв. Небезпечно пробивав головою Лавецці після подачі з правого флангу, але м'яч пролетів над поперечиною.

48 хв. Розпочалася друга половина гри з володіння м'ячем Челсі. Але англійці особливо не нагнітають обстановку.

Другий тайм в Парижі

Перерва

44 хв. Кавані впав у боротьбі з Кехіллом у штрафному Челсі, але суддя пенальті не поставив - уругваєць падав сам.

40 хв. Вілліан виконав м'яку подачу на дальню штангу, звідки Азар зльоту пробив по воротах, але м'яч від штанги повернувся в поле.

37 хв. ПСЖ заволодів м'ячем і поступово просувається до воріт Челсі. Лондонці намагаються відповідати контратаками.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів33 хв. Вілліан в центрі поля руками зупинив прорив Вератті.

31 хв. Жале виконав подачу з правого флангу, м'яч прийняв Лавецці, розвернувся і пробив - Чех зіграв надійно.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів27 хв. З точки пробив Азар і точним ударом у лівий нижній кут зрівняв рахунок!

26 хв. Сілва звалив в своїй штрафній Оскара - пенальті!

24 хв. В контратаці парижан Лавецці обігнав на лівому фланзі Кехілла і зумів пробити з гострого кута, щоправда, м'яч не влучив у ворота.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів20 хв. Рамірес тікав на вільний простір, але його зрубав Алекс.

17 хв. Вирівнялася гра. Коли м'яч знаходиться у парижан, ті нікуди не поспішають, використовуючи ігровий снаряд. А Челсі довго м'яч у себе утримати не може.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів13 хв. Рамірес зірвав прорив Лавецці по флангу.

11 хв. Вдалося Челсі перемістити гру на половину поля ПСЖ, але моментів поки лондонці не створюють. Хоча високий пресинг починає приносити свої результати.

7 хв. Добре тримається м'яч в ногах парижан. Впевнено вони контролюють гру.

ПСЖ - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів3 хв. Швидкий гол влітає у ворота Челсі! Террі головою несильно вибив м'яч прямо на ногу Лавецці, який сильним ударом від поперечки вбив м'яч у ворота Чеха!

Почався матч

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу ПСЖ - "Челсі".

Моурінью не потрібно нагадувати про те, який небезпечний на полі Златан Ібрагімович. З форвардом збірної Швеції тренер працював в "Інтернаціоналі". У цьому єврокубковому сезоні Ібрагімович вже забив десять м'ячів. З його допомогою парижани розраховують вдруге у своїй історії вийти в півфінал.

На груповому етапі ЛЧ-2004/05 "Челсі" у матчі першого туру переміг в Парижі з рахунком 3:0 завдяки точному удару Джона Террі головою і дублю Дідьє Дрогба. Моурінью, сезоном раніше виграв найпрестижніший єврокубок біля керма "Порту", тоді здобув першу перемогу в Лізі чемпіонів разом з "Челсі". Зустріч на "Стемфорд Брідж" завершився нульовою нічиєю.

Перемога в Парижі залишається для "Челсі" єдиною в офіційних матчах на території Франції. Останній раз лондонці відвідували цю країну на груповому етапі ЛЧ-2010/11, коли програли з мінімальним рахунком "Олімпіку". З тим же результатом на користь марсельців завершився і поєдинок на "Велодромі" у другому груповому етапі ЛЧ-1999/2000. Крім того, суперником синіх по півфіналу Ліги чемпіонів-2003/04 був "Монако", який вдома взяв гору з рахунком 3:1 і домігся підсумкової перемоги - 5:3.

"ПСЖ" вийшов у чвертьфінал у другому сезоні поспіль і втретє за всю історію турніру. Рік тому на цій стадії парижани зустрічалися з "Барселоною", і обидва рази була зафіксована нічия - 2:2 в Парижі, 1:1 в Каталонії. За правилом виїзного гола далі пройшли іспанці.

"Челсі" прагне вийти в півфінал Ліги чемпіонів в сьомий раз за 11 сезонів. В 1/8 фіналу сині вибили з боротьби "Галатасарай" - 1:1 в Стамбулі, 2:0 в Лондоні.

Головний тренер ПСЖ Лоран Блан:

"Стиль гри "Челсі" і "ПСЖ" сильно розрізняються. Суперник більше орієнтований на контратаки, а ми робимо акцент на володіння м'ячем. Яка тактика ефективніше? Відповідь на це запитання дізнаємося після завершення двох матчів. У будь-якому випадку ми залишимося вірними своїм переконанням".

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью:

"Я дивлюся багато матчів "ПСЖ". У Лорана Блана є чітка стратегія. Парижани їй слідують, навіть якщо змінюють трьох півзахисників, як це було в поєдинку з "Байєром". Те ж можна сказати і про нас. У нас своя філософія, яку ми не збираємося міняти. Віримо у все, що робимо".