ua en ru

На ProZorro продано найдорожчий лот за 120 млн гривень

На ProZorro продано найдорожчий лот за 120 млн гривень Фото: система відкритих торгів ProZorro (twitter.com-RayonKamin)

Реалізовано право вимоги за кредитними договорами ПАТ "Банк "Фінанси та кредит"

У системі ProZorro.Продажі 27 червня 2017 року відбувся успішний аукціон за рекордною вартістю майже 120 млн гривень. Зокрема реалізовано право вимоги за кредитними договорами ПАТ "Банк "Фінанси та кредит", до якого увійшли нежитлові приміщення у м. Київ, майно, транспортні засоби та товари в обороті, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

У проекті зауважили, що продали не лише найдорожчий лот за період роботи системи, а й уже встановили рекорд продажів за місяць, який ще не закінчився.

"Для нас передусім важливо, щоб активи банків, що ліквідуються, продавались на справді відкритих та прозорих торгах. Інформація про проданий актив і навіть ім’я переможця відомі уже зараз - за лічені години після завершення аукціону. До кінця року плануємо виставити на продаж у систему ProZorro.Продажі всі активи банків, що перебувають в управлінні Фонду, і паралельно запровадити голландські аукціони", - зазначила заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Світлана Рекрут.

Крім того, у систему електронних аукціонів ProZorro.Продажі заведено найдорожчий лот стартовою вартістю 2,5 млрд гривень - майнові права на найбільший в Україні торгово-розважальний центр за адресою: м. Київ, вул. Кільцева дорога, 1, 1а,1в, аукціон заплановано на 7 липня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до кінця 2017 року 100% активів банків, які знаходяться в управлінні ФГВФО, виставлять на ProZorro.