ua en ru

Проведення парламентських виборів в 2011 р. не вигідно фракції БЮТ-Батьківщина, - А.Семинога

Проведення парламентських виборів в 2011 р. не вигідно фракції БЮТ-Батьківщина (БЮТБ). Про це в кулуарах Верховної Ради заявив позафракційний народний депутат Анатолій Семинога, який вчора був виключений з фракції БЮТБ після того, як підтримав зміни до Конституції, передає кореспондент РБК-Україна.
"Вибори проводити цієї весни не можна ... За часом ніхто не встигає і країна до цих виборів не готова. І найголовніше - фракція БЮТ-Батьківщина не готова ... Якщо ми хочемо, щоб замість 100 народних депутатів було 20, то треба бігти на вибори. Якщо ми хочемо зберегти більшість у фракції (БЮТБ) у Верховній Раді потрібно було проголосувати за вибори в 2012 році ", - сказав А.Семинога.
При цьому він зазначив, що на розмову з лідером партії Батьківщина Юлією Тимошенко він погодитися лише в разі, якщо ініціатором буде безпосередньо вона сама.
Також він зазначив, що вказівки з приводу виключення з фракції БЮТБ 7 народних депутатів, у разі якщо вони проголосують за зміни до Конституції, Ю.Тимошенко не давала.