ua en ru

На проведення Євробачення-2017 необхідно виділити додаткові кошти, - КМДА

На проведення Євробачення-2017 необхідно виділити додаткові кошти, - КМДА Фото: КМДА

Кошти потрібні на благоустрій та камери спостереження

Заходи щодо підготовки до проведення в Києві пісенного конкурсу Євробачення-2017 вимагають додаткових ресурсів. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Геннадій Пліс, передає прес-служба КМДА.

Повідомляється, що на створення і розгортання комплексної системи відеоспостереження у відповідності з рекомендаціями Національної поліції в місцях розташування міських локацій Євробачення потрібно 19 млн 150 тис. гривень. На придбання урн для поліпшення благоустрою міста планується витратити 5 млн гривень.

На залучення волонтерів (одяг, харчування, проїзд) потрібно 500 тис. гривень, організація та проведення спортивно-масових заходів – 4,3 млн гривень, благоустрій території музею "Київська Фортеця" - 125 тис. гривень. Проведення технічного обстеження атракціонів в парках культури і відпочинку буде коштувати 100 тис. гривень.

Нагадаємо, Національна поліція України звернулася в Київську міську державну адміністрацію з пропозицією обмежити продаж алкогольних напоїв у столиці на час проведення Євробачення.