ua en ru

У штабі АТО повідомили результати перевірки інформації про затримання українського військового в РФ

У штабі АТО повідомили результати перевірки інформації про затримання українського військового в РФ Фото: новини АТО

Військовослужбовець самовільно залишив військову частину

Проведена перевірка інформації про нібито затримання прикордонниками РФ українського громадянина, який представився військовослужбовцям ЗСУ під час переходу кордону в Луганській області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Штаб АТО повідомляє, що проведена перевірка інформації про затримання російськими прикордонниками українського громадянина, який нібито намагався перейти кордон на луганському напрямку і представився як військовослужбовець ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, 6 жовтня військовослужбовець без оформлення необхідних документів на вибуття з військової частини, з усного дозволу командира поїхав додому за сімейними обставинами.

"Військова служба правопорядку проводить службове розслідування за фактом самовільного залишення військової частини військовослужбовцям. А також приймаються заходи щодо розшуку і з'ясування місцезнаходження даного військовослужбовця", - додали в штабі АТО.

Штаб АТО повідомляє, що здійснено перевірку інформації щодо затримання російськими прикордонниками українського громадян...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Федеральна служба безпеки (ФСБ) Російської Федерації перевіряє відзняті на окупованому Донбасі сюжети російських ЗМІ.