ua en ru

Протокол про затримання Лукаш вже підписаний

Протокол про затримання Лукаш вже підписаний Фото: Олена Лукаш

Прокуратура врахує всі обставини справи, тяжкість злочину, особисті або сімейні питання, які можуть впливати на обрання того чи іншого запобіжного заходу

Екс-міністру юстиції Олені Лукаш було оголошено про підозру, на даний момент вже підписано протокол про затримання. Про це повідомив помічник Генпрокурора України Владислав Куценко, передає 112 Україна.

"Зараз підписаний протокол про затримання Лукаш, вона затримана. Ще в 16:45 їй було офіційно повідомлено про підозру заступником Генерального прокурора України. Чому саме заступником, так як за нашою інформацією Олена є адвокатом, а про підозру адвокатам повідомляють, згідно КПК України, або Генеральний прокурор або його заступники, або прокурор області", - повідомив Куценко.

За його словами, прокуратура врахує всі обставини справи, тяжкість злочину, особисті або сімейні питання, які можуть впливати на обрання того чи іншого запобіжного заходу.

"На даний момент процесуальні керівники над цим питанням працюють, визначають всі обставини і підготують обґрунтовану позицію для суду, що ми будемо вимагати - або тримання під вартою, або домашній арешт", - сказав він.

Як повідомлялося, Служба безпеки України сьогодні, 5 листопада, затримала екс-міністра юстиції Олену Лукаш.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України (ГПУ) сьогодні, 5 листопада, повідомила колишньому міністру юстиції України Олени Лукаш про підозру у привласненні 2,5 млн грн державних коштів.