ua en ru

Проти затриманого в Криму "українського диверсанта" Захтея відкрили ще одну справу

Проти затриманого в Криму "українського диверсанта" Захтея відкрили ще одну справу Фото: Андрій Захтей (twitter.comKRYMSOS)

Захтея звинувачують у незаконному придбанні паспорта РФ

Російське слідство порушило ще одну справу проти затриманого в Криму "українського диверсанта" Андрія Захтея. Про це у Facebook повідомляє журналіст Антон Наумлюк.

"Проти фігуранта справи "кримських диверсантів" Андрія Захтея порушили ще одну кримінальну справу по статті 324 КК РФ за звинуваченням у незаконному придбанні паспорта РФ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, що справу проти Захтея було порушено 18 серпня 2017 року.

Повідомляється, що російський паспорт Захтея визнаний недійсним, таким чином він позбавлений російського громадянства. Разом з тим, Захтей залишається громадянином України.

Андрій Захтей Проти фігуранта справи "кримських диверсантів" Андрія Захтея порушили ще одну кримінальну справу за 324 стати...

Опубліковано Anton Naumlyuk 30 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко заявляв, що затриманий в ході провокації в Криму "український диверсант" Андрій Захтей виявився рецидивістом.

Зазначимо, раніше видання QirimInfo з посиланням на знайоме з ситуацією джерело повідомляло, що Захтей пішов на угоду зі слідством і відмовився від адвокатів.