ua en ru

Порошенко в зоні АТО провів нараду щодо оперативної ситуації на фронті

Порошенко в зоні АТО провів нараду щодо оперативної ситуації на фронті Фото: Петро Порошенко в Авдіївці (прес-служба АПУ)

Президент відвідує Авдіївку Донецької області

Президент України Петро Порошенко 22 жовтня 2017 року відвідав район антитерористичної операції, де провів оперативну нараду щодо обстановки в зоні бойових дій. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко прибув до Авдіївки Донецької області, де разом із міністром оборони Степаном Полтораком провів нараду щодо оперативної обстановки на фронті", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, глава держави також поспілкувався з особовим складом 72-ї окремої механізованої бригади. Зокрема, як розповіли в Адміністрації президента, Порошенко обговорив із військовослужбовцями питання про речове, харчове, грошове та матеріальне забезпечення підрозділу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко скасував робочу поїздку до Маріуполя Донецької області, заплановану на 20 жовтня 2017 року, через несприятливі погодні умови.