ua en ru

Протести у Венесуелі: кількість загиблих досягла 24 осіб

Протести у Венесуелі: кількість загиблих досягла 24 осіб Фото: протести у Венесуелі

За понеділок, 24 квітня, на протестних акціях загинули троє людей

За прошедние добу, 24 квітня, під час антипрезидентських акцій протесту у Венесуелі загинули троє людей. Про це повідомила генеральна прокуратура країни, передає DW.

На акціях протесту в Венесуелі проти президента Ніколаса Мадуро, в понеділок, 24 квітня, загинули ще три людини.

За даними генеральної прокуратури Венесуели, один із загиблих, який був застрелений у місті Меріда, був прихильником уряду Мадуро. Ще один протестувальник брав участь в акції на боці противників уряду і був убитий в Барінасі. Обидва міста розташовані на заході країни.

Загальна кількість жертв протестних акцій, які проходять у Венесуелі, за останній місяць досягла 24 осіб, ще сотні людей за час протистояння отримали поранення.

Вчора, 24 квітня, Мадуро оголосив, що готовий провести раніше відкладені місцеві вибори, не назвавши при цьому конкретних термінів. Президент Венесуели також висловився за відновлення діалогу між урядом і опозицією.

Нагадаємо, раніше президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив в ході телевізійного звернення до народу, що виступає за організацію виборів у місцеві органи влади і в той же час не підтримує дострокові президентські вибори, яких вимагають демонстранти.