ua en ru

Протести в Києві: під Радою зібралися близько 300 активістів

Протести в Києві: під Радою зібралися близько 300 активістів Фото: активісти під Радою (facebook.com/mvs.gov.ua)

Порядок у центрі столиці охороняють близько 2 тис. силовиків

На протести у Києві під будівлею Верховної Ради України станом на 15:15 зібралися близько 300 активістів. Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ України в Facebook.

"Станом на 15:15 ситуація в центрі Києва залишається спокійною та контрольованою. Під стінами Верховної Ради зібралися близько 300 учасників акції. Громадську безпеку та порядок гарантують 2000 правоохоронців: поліція і Національна гвардія", - йдеться в повідомленні.

Поліція наполегливо закликає учасників акції не перешкоджати проїзду по вулиці Грушевського і перейти в Маріїнський парк.

#КИЇВ: Ситуація в центрі залишається контрольованою Станом на 15:15 ситуація в центрі Києва залишається спокійною та к...

Опубліковано МВС України 20 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що рух транспорту в центрі Києва частково відновлено.

"Ми постійно проводимо переговори з учасниками акції протесту, з організаторами і, зокрема, народними депутатами про звільнення проїжджої частини і перенесення наметів з вулиці Грушевського в Маріїнський парк. Втім, вони відповідають відмовою", - зазначив він.