ua en ru

Протести в Києві: фото

Протести в Києві: фото Фото: протести в Києві

Акції протесту в Києві проходять біля будівель Верховної Ради і Нацбанку

Протести в Києві почалися сьогодні вранці, 15 листопада, біля будівель Верховної Ради та Національного банку України. Мітингувальники вимагали від парламентаріїв розглянути законопроект про захист ошуканих вкладників, який був внесений президентом України.

Крім того, люди під будівлею НБК скандували "Гонтареву на нари".

Варто відзначити, що серед учасників протестів у Києві є реальні ошукані вкладники банків, що лопнули.

"Влада гарячково направила закон вкладникам банку "Михайлівський". Але інших вкладників це не стосується. Ми об'єдналися і будемо домагатися виконання наших вимог: перевести вкладників у третю чергу", - розповів РБК-Україна один з активістів.

Однак є серед мітингувальників і такі, які не знають, навіщо прийшли на акції протесту в Києві.

"Я не знаю", - невпевнено відповів один з протестувальників на питання журналіста РБК-Україна про причини своєї участі в мітингу.

Протести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фотоПротести в Києві: фото

Фото і відео: РБК-Україна