ua en ru

Протести в Києві: частина мітингувальників не знають, проти чого вони вийшли

Протести в Києві: частина мітингувальників не знають, проти чого вони вийшли Фото: протести в Києві

Деякі учасники мітингу в Києві ведуть себе агресивно

На мітингу в Києві не всі протестуючі знають, заради чого вони вийшли на вулиці, а деякі ведуть себе агресивно, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я не знаю", - невпевнено відповів один з протестувальників на питання журналіста РБК-Україна про причини своєї участі в мітингу.

Багато мітингувальники взагалі відмовлялися говорити або відповідали нецензурно, а один з них спробував зірвати з кореспондента РБК-Україна бейдж журналіста.

Втім, є на мітингу в Києві справжні вкладники банків, що лопнули.

"Влада гарячково направила закон вкладникам банку "Михайлівський". Але інших вкладників це не стосується. Ми об'єдналися і будемо домагатися виконання наших вимог: перевести вкладників у третю чергу", - розповів РБК-Україна один з активістів.

Протести в Києві: частина мітингувальників не знають, проти чого вони вийшлиПротести в Києві: частина мітингувальників не знають, проти чого вони вийшлиПротести в Києві: частина мітингувальників не знають, проти чого вони вийшлиПротести в Києві: частина мітингувальників не знають, проти чого вони вийшли

Фото: протести в Києві

Нагадаємо, організаторами протестів у Києві виступили більше десяти різних громадських організацій та ініціативних груп.