ua en ru

Протести в Індії: кількість загиблих зросла до 38 осіб

Протести в Індії: кількість загиблих зросла до 38 осіб Фото: протести в Індії (twitter.com-firstpost)

Під час протестів в Індії постраждали більше 200 осіб

Кількість загиблих в результаті протесту в Індії, пов'язаних з обвинуваченням голови секти "Дера Сауча Савда" Гуру Рам Рахім Сінга у зґвалтуванні, зросла до 38 осіб. Про це повідомляє Reuters.

"За словами чиновників, щонайменше 38 осіб було вбито і понад 200 отримали поранення в результаті протестів в Індії", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, сили безпеки оточили в'язницю в Рохтаке, в 70 км від Нью-Делі, де Сінг в даний момент знаходиться.

Так, суддя, який засудив Сінга, проведе спеціальне слухання у в'язниці в Рохтаке близько 14:30 за місцевим часом в понеділок, щоб прийняти рішення про покарання, що не дозволить його послідовникам зібратися на вулицях, як вони це робили в п'ятницю.

Наголошується, що чолі секти "Дера Сауча Савда" Гуру Рам Рахім Сінгу за зґвалтування своїх послідовників загрожує не менше семи років в'язниці.

altalt

Фото: протести в Індії (twitter.com firstpost, twitter sunil_ss7)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що індійська влада скасувала 340 поїздів після того, як щонайменше 29 осіб було вбито в результаті насильницьких протестів.