ua en ru

Протести в Єревані: спецслужби готові припиняти радикальні прояви

Протести в Єревані: спецслужби готові припиняти радикальні прояви Фото: затримання в ході протестів в Єревані (tutby/twitter)

Учасників протестів у Єревані попереджають про можливість силового сценарію

Служба національної безпеки (СНБ) Вірменії готова припиняти будь-які радикальні прояви у зв'язку з активізацією опозиційного руху в країні протягом останніх декількох днів. Про це повідомляє місцеве видання newsarmenia.am.

Зокрема, РНБ Вірменії в черговий раз заявила, що в умовах активізації опозиційного руху різні групи осіб "продовжують організаційну діяльність з планування нових злочинів, що загрожують національній безпеці Вірменії".

"РНБ в повній мірі застосує весь передбачений законом інструментарій заходів протидії для запобігання і припинення будь-яких терористичних і радикальних проявів та інших суспільно небезпечних діянь, а також для усунення причин і умов, що сприяють реалізації загроз національній безпеці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на площі Республіки в Єревані почалися затримання активістів. До цього стало відомо про затримання лідера опозиційного руху Нікола Пашиняна та інших депутатів. Прокуратура підозрює їх в навмисній організації та проведенні зборів у порушення встановленого законом порядку.