ua en ru

Протести в Єревані: поліцейські намагаються піддати приводу демонстрантів

Протести в Єревані: поліцейські намагаються піддати приводу демонстрантів Фото: протести в Єревані (facebook.com iazar)

Група демонстрантів перекрила перехрестя Маштоца-Пушкіна

В Єревані на центральному проспекті загострилася ситуація. Група демонстрантів перекрила перехрестя Маштоца-Пушкіна, поліцейські спробували піддати їх приводу, передають "Новини Вірменії".

Повідомляється, що демонстранти перекрили дорогу поліцейській машині. Коли правоохоронці звільнили молоду людину, мітингувальники дозволили поліцейській машині їхати далі.

Згідно з інформацією видання, хода на чолі з лідером протестного руху Николом Пашиняном в цей час рухається по вулицях адміністративного району Еребуні.

Нагадаємо, сьогодні учасники акції протесту у Вірменії перекрили трасу, що веде в міжнародний аеропорт "Звартноц" Єревана. Сьогодні організатор масових протестів у Вірменії, які почалися 13 квітня, опозиційний політик Нікол Пашинян, знову зібрав демонстрацію, незважаючи на те, що призначений раніше прем'єр-міністр Серж Саргсян подав у відставку. Акції протесту були відновлені після того, як стало відомо, що заплановані на середу переговори між представниками нинішньої влади і Пашиняном не відбудуться.