ua en ru

Протести у Вірменії: перший депутат правлячої коаліції перейшов на бік опозиції

Протести у Вірменії: перший депутат правлячої коаліції перейшов на бік опозиції Фото: Сурен Манукян (facebook.com-surenserjiki)

Сурен Манукян приєднався до акцій протесту в Єревані

У Вірменії депутат парламенту від партії "Дашнакцутюн", яка входить в правлячу коаліцію, Сурен Манукян приєднався до акцій протесту в Єревані. Про це він написав у Facebook.

"Я, Сурен Манукян, перебуваю у відрядженні в Батумі з 22 по 26 квітня, беру участь у заході в рамках ПА НАТО, але уважно стежу за подіями у Вірменії подіями і висловлюю свою солідарність з народною революцією і її лідером Николом Пашиняном", - написав Манукян.

Манукян зазначив, що це його особисте рішення.

Ես՝ Սուրեն մանուկյանս, 2018թ ապրիլի 22-26 եղել եմ գործուղման Բաթումիում, մասնակցում եմ ՆԱՏՕ-ի խորհրդարանական...

Опубліковано Սուրեն Սերժիկի Մանուկյան 25 квітня 2018 р.

Нагадаємо, виконуючий обов'язки прем'єр-міністра Вірменії Карен Карапетян у середу, 25 квітня, запропонував провести позачергові парламентські вибори.

Сьогодні організатор масових протестів у Вірменії, почалися 13 квітня, опозиційний політик Нікол Пашинян, знову зібрав демонстрацію, незважаючи на те, що призначений раніше прем'єр-міністр Серж Саргсян подав у відставку. Акції протесту були відновлені після того, як стало відомо, що заплановані на середу переговори між представниками нинішньої влади і Пашиняном не відбудуться.