ua en ru

Протести у Вірменії: партія "Дашнакцутюн" вийшла з правлячої коаліції

Протести у Вірменії: партія "Дашнакцутюн" вийшла з правлячої коаліції Ілюстративне фото: протести у Вірменії (twitter.com/Amie_FR)

У Вірменії розпадається правляча коаліція

У Вірменії революційна федерація "Дашнакцутюн" оголосила про припинення участі в політичній коаліції. Про це повідомляє "Перший вірменський інформаційний" з посиланням на офіційну заяву АРФД.

"В результаті народного руху у Вірменії виникла ситуація, яка протягом кількох днів тримає в напрузі все суспільство. На щастя, досі вдалося уникнути найгірших сценаріїв розвитку. В останні дні АРФ "Дашнакцутюн" послідовно прагнула за допомогою діалогу знайти прийнятне і розумне рішення в інтересах країни і народу. Проте так не може тривати довго. Можуть виникнути серйозні виклики. Ми переконані, що нинішня ситуація повинна вирішуватися виключно в рамках конституційності і законів. Беручи до уваги нинішню ситуацію, ми заявляємо про припинення нашої участі в політичній коаліції", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні депутати "Дашнакцутюн" Андранік Карапетян і Сурен Манукян перші вийшли з коаліції. Політики приєдналися до акцій протесту в Єревані.