ua en ru

Протести у Вірменії: ще один депутат правлячої коаліції перейшов на бік Пашиняна

Протести у Вірменії: ще один депутат правлячої коаліції перейшов на бік Пашиняна Фото: Андранік Карапетян (facebook.com-Karapetyan.Andranik.Karapeti)

Карапетян приєднався до акцій протесту в Єревані

У Вірменії ще один депутат парламенту від партії "Дашнакцутюн", яка входить в правлячу коаліцію, Андранік Карапетян приєднався до акцій протесту в Єревані. Про це він написав у Facebook.

"Я приєднуюся до свого народу. Це моє рішення. Закликаю проявляти максимальну стриманість, не піддаватися на провокації. Нехай переможе воля народу", - зазначив Карапетян.

Սիրելի հայրենակիցներ... Իմ ընտրողներին տրված խոստմանը համաձայն. Ես միանում եմ իմ ժողովրդին: Սա իմ որոշումն է: ...

Опубліковано Կարապետյան Անդրանիկ Կարապետի/Karapetyan Andranik 25 квітня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні депутат парламенту від входить в правлячу коаліцію партії "Дашнакцутюн" Сурен Манукян приєднався до акцій протесту.

Сьогодні організатор масових протестів у Вірменії, почалися 13 квітня, опозиційний політик Нікол Пашинян, знову зібрав демонстрацію, незважаючи на те, що призначений раніше прем'єр-міністр Серж Саргсян подав у відставку. Акції протесту були відновлені після того, як стало відомо, що заплановані на середу переговори між представниками нинішньої влади і Пашиняном не відбудуться.