ua en ru

Протести у Вірменії: у Єревані заблокували метро, парламент не може зібрати кворум

Протести у Вірменії: у Єревані заблокували метро, парламент не може зібрати кворум Фото: протести у Вірменії (twitter.com/OlegPanfilov7)

Протести в Єревані паралізували рух транспорту

У ході протестів У Вірменії 2 травня прихильники лідера опозиційного руху Нікола Пашиняна заблокували метрополітен в Єревані, а парламент не може зібрати кворум для проведення чергового засідання. Про це повідомляє місцеве видання newsarmenia.am.

Повідомляється, що в Єревані закрили входи на станції метро "Дружба", "Маршал Баграмян" і "Площа Республіки". А на станції "Дружба" активісти заблокували не лише вхід на станцію, але і рух поїздів.

Також повідомляється, що станом на 09:00 за київським часом парламент Вірменії не зміг зібрати кворум на чергове чотириденне засідання. З 105-ти депутатів для участі у засіданні зареєструвалися лише 27 при необхідних для кворуму 53-х депутатах. У той же час фракція "Царукян" оголосила про бойкот засідання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протести у Вірменії поновилися, активісти блокують основні дороги і аеропорт в Єревані.