ua en ru

Протест в Єревані: поліція демонтувала намет активістів

Протест в Єревані: поліція демонтувала намет активістів Фото: протести в Єревані

Також поліція відправила на штрафмайданчик близько 90 автомобілів за те, що водії сигналили на підтримку учасникам протестів

Поліція демонтувала намет, розбитий активістами на проспекті Баграмяна в Єревані (Вірменія), де вже кілька днів проходить акція протесту проти підвищення тарифів на електроенергію, передають "Новини Вірменії".

Поліцейські заявили, що намети на мітингу не можна. Пізніше намет демонстрантам повернули, але попередили, щоб встановлювати її не можна.

Крім того, як повідомляє видання Armenia Today, поліція відправила на штрафмайданчик близько 90 автомобілів за те, що водії сигналили, висловлюючи підтримку учасникам акції протесту.

Депутат парламенту Нікол Пашинян повідомив, що поліція обіцяла повернути автомобілі. "Поліція обіцяла повернути автомобілі, причому всі. На частину машин складають протокол про порушення, на інші - ні. Я повідомляю виключно те, що мені передав замначальнка поліції", - заявив Пашинян.

Раніше учасники акції протесту в Єревана (Вірменія) висунули три вимоги владі країни.

Нагадаємо, зростання тарифів спровокував серію мітингів у центрі Єревану. Перше вуличний виступ відбулося 19 червня, у вихідні протести продовжилися у форматі сидячої демонстрації, а в понеділок протестувальники перекрили рух по проспекту Маршала Баграмяна в центрі Єревану. У той же день демонстранти здійснили ходу до будівлі президентської адміністрації, проте були зупинені поліцією. Для розгону демонстрантів поліції довелося застосувати водомети, були затримані понад 200 осіб, кілька людей постраждали, причому як з боку демонстрантів, так і з боку поліції.