ua en ru

Прослуховування Холодницького: опубліковано найбільш повне відео сутичок під будівлею САП

Прослуховування Холодницького: опубліковано найбільш повне відео сутичок під будівлею САП Фото: аварія внаслідок сутичок під САП (facebook.com/САП)

Під час сутички між працівниками САП, НАБУ та поліції є потерпілі

У Києві в середу, 19 вересня, відбулась сутичка у внутрішньому дворі Спеціалізованої прокуратури (САП) начебто у момент, коли співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) намагались встановити прослуховуючий пристрій прокурору САП. Відео сутички опубліковано на Youtube-каналі "Київ.Оперативний".

Зазначається, що сутичка сталась на вулиці Шолуденка. Працівники НАБУ намагалися встановити прослуховуючий пристрій працівнику САП. Це побачили працівники Управління державної охорони (УДО) і почалася бійка.

"Навіть комусь ногу зламали. Один із НАБУшників хотів втекти, але під час втечі потрапив у ДТП (розбив декілька авто). Знову почалася бійка. Потім приїхали якісь керівники. А потім знову бійка",- зазначено в описі відео.

Нагадаємо, як повідомили 19 вересня у САП, у внутрішньому дворі відомства було "вкотре виявлено незаконно встановлені засоби негласного зняття інформації працівниками НАБ України".

Згодом керівник САП Назар Холодницький повідомив, що за фактом подій біля САП попередньо відкриті провадження за 4 статтями Кримінального кодексу України.

У свою чергу Національне антикорупційне бюро України заперечує організацію прослуховування Назара Холодницького.