ua en ru

За минулу добу жоден український захисник не постраждав, - штаб АТО

За минулу добу жоден український захисник не постраждав, - штаб АТО Фото: АТО (flickr.com/ministryofdefenceua)

Російсько-окупаційні угруповання продовжують порушувати мінські домовленості

За минулу добу, 28 січня, зафіксовано чотири обстріли укріплень Збройних Сил України російсько-окупаційними підрозділами. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Російсько-окупаційні угруповання продовжують порушувати мінські домовленості. У вечірній час на лінії зіткнення знову не спостерігалося повного припинення вогню. У Луганському напрямку у вечірній час активізувалися бойовики на Світлодарській дузі", - йдеться в повідомленні.

Кілька разів суперник вів вогонь довкола Луганського з 120-мм мінометів і великокаліберних кулеметів. Міномети цього ж калібру суперник застосував по українських позиціях неподалік Троїцького.

"На Донецькому напрямку, з гранатометів, незаконні збройні формування обстрілювали опорні пункти сил АТО у Широкіно. Загалом, за минулу добу зафіксовано чотири обстріли укріплень Збройних Сил України російсько-окупаційними підрозділами", - повідомили в штабі.

За минулу добу жоден український захисник не постраждав.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 28 січня 2018 року У вечірній ч...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 січня 2018 р.


Зазначимо, стало відомо ім'я загиблого під Верхньоторецьким бійця ВСУ.