ua en ru

Стало відомо ім'я загиблого під Верхньоторецьким бійця ЗСУ

Стало відомо ім'я загиблого під Верхньоторецьким бійця ЗСУ Фото: АТО (facebook.com/93OMBR)

Мирослав Сливка був воїном батальйону Кульчицького НГУ

Загиблим під Верхньоторецьким від кулі снайпера в суботу, 27 січня українським військовослужбовцям виявився житель Хмельницької обл. Мирослав Сливка. Про це повідомив волонтер Назар Приходько на своїй сторінці в Facebook.

"Мирослав Сливка. Позивний "Монах". Воїн батальйону Кульчицького НГУ. Уродженець Хмельницької області. Загинув сьогодні, 27.01.2018 під Верхньоторецьким від кулі снайпера. Вдома залишилися мама", - написав Приходько.

Мирослав Сливка. Позивний "Чернець". Воїн батальйону Кульчицького НГУ. Уродженець Хмельниччини. Загинув сьогодні,...

Опубліковано Назаром Приходьком 27 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше в штабі АТО повідомили, що з початку доби, 27 січня 2018 року, підтримувані Росією бойовики на Донбасі за станом на 18:00 здійснили один обстріл позицій Збройних Сил України, в результаті чого загинув український військовослужбовець. Зазначено, що дотримання режиму припинення вогню на лінії розмежування і надалі немає. "Сьогодні бойовики російсько-окупаційних угруповань скоїли 1 обстріл у бік українських захисників. На Донецькому напрямку, в районі Верхньоторецького, вогонь по наших позиціях вів ворожий снайпер. В результаті його дій, на жаль, отримав поранення несумісні з життям військовослужбовець сил АТО", - йдеться в повідомленні.