ua en ru

За минулий тиждень втрати бойовиків на Донбасі склали 11 осіб, - Тимчук

За минулий тиждень втрати бойовиків на Донбасі склали 11 осіб, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

ІС озвучив втрати бойовиків на Донбасі за 11-18 вересня

За тиждень втрати окупаційних військ Російської Федерації (РФ) на Донбасі склали 11 осіб. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука в Facebook.

"У період з 11 по 18 вересня 2017 року підтверджені втрати окупаційних військ РФ на Донбасі склали 11 осіб", - заявив Тимчук.

За його словами, в числі загиблих по "1-й армійському корпусу ДНР": 9 ошмсп мп (Новоазовськ) 2 особи, 3 омсбр (Горлівка) 5 осіб., 5 омсбр (Макіївка) 1 особа, 11 ЗМУ (Макіївка) 1 особа. Крім того "2 армійський корпус ЛНР" поніс такі втрати: 6 омсп (Кадиївка) 1 особа, 7 омсбр (Брянка) 1 особа.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В период с 12 по 19 сентября с.г. интенсивность огневых ударо...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Тимчука, що в підконтрольних самопроголошеній "Донецької Народній Республіці" районах почали розслідувати самовільне відкриття вогню бойовиками.

"У розпорядженні штабу "1-го АК ДНР", що містить заборону на відкриття вогню без відповідних наказів вищих органів управління, констатується "неоднозначне ставлення" з боку особового складу до строго регламентованого порядку застосування зброї. Відзначається, що даний порядок регулярно порушують як рядові "військовослужбовці", так і командири окремих підрозділів", - повідомив Тимчук.