ua en ru

Минулої доби в зоні АТО зафіксовано 17 обстрілів, втрат у ЗСУ немає

Минулої доби в зоні АТО зафіксовано 17 обстрілів, втрат у ЗСУ немає Фото: український військовослужбовець на Донбасі (facebook.com ato.news)

Ситуація знаходиться під повним контролем Збройних сил України

Протягом минулої доби, 24 листопада 2017 року, в зоні антитерористичної операції загалом зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню з боку підтримуваних Росією бойовиків, втрат у Збройних сил України немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Попри те, що ворог продовжує здійснювати обстріли наших позицій, ситуація знаходиться під повним контролем Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначено, що на Луганському напрямку із настанням сутінок російсько-окупаційні війська грубо порушували Мінські домовленості на Світлодарській дузі: під вогонь зі 120-мм мінометів потрапили опорні пункти ЗСУ неподалік Новолуганського.

Водночас на Донецькому напрямку російські найманці із 82-мм мінометів обстрілювали оборонців Пісків, із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - захисників Авдіївки і шахти Бутівка, а з гранатометів і озброєння БМП - підступи до Березового.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 24.11.2017 року Добрі новини з району проведення АТО. Двоє військовослужбовців Збройн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 листопад 2017 р.

"Загалом за минулу добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. Більше ніж у половині випадків військовослужбовці ЗСУ давали противнику адекватну відповідь. Унаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських воїнів за минулу добу немає", - доповіли в штабі АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральний штаб Збройних сил України вже почав підготовчу роботу на випадок впровадження на Донбас миротворчої місії ООН.