ua en ru

За добу в зоні АТО загинули 2 українські військові, ще 4 постраждало

За добу в зоні АТО загинули 2 українські військові, ще 4 постраждало Фото: загиблий солдат (facebook.com/93OMBR)

Загалом за добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню

Протягом минулої доби, 25 листопада 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі внаслідок обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків загинуло двоє українських військовослужбовців, ще четверо постраждало. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема з озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, з метою провокаційних звинувачень сил АТО терористи також вели вогонь почергово у бік своїх і наших позицій, не цурались застосовувати і важке озброєння. Водночас реакція українських воїнів була "миттєвою та адекватною".

"Загалом за минулу добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. У відповідь українські військовослужбовці 7 разів придушували вогневу активність ворога. В результаті ворожих обстрілів два наші бійці загинули, двох поранено, ще двоє отримали бойові травми", - доповіли в штабі АТО.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 25.11.2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних С...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше штаб антитерористичної операції на Донбасі попросив людей, які співпрацюють зі ЗСУ, не поширювати жодної інформації та відомостей щодо тактичних та оперативних дій українських військових.