ua en ru

За минулу добу бойовики 29 разів обстріляли сили АТО

За минулу добу бойовики 29 разів обстріляли сили АТО Фото: у зоні АТО

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з різної зброї

Протягом останньої добиб бойовики 29 разів обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) з різних видів зброї. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою. Незважаючи на домовленості щодо врегулювання конфлікту, противник продовжує обстріл наших позицій з різних видів зброї", - йдеться у повідомлення.

Біля Мар’їнки бойовики вели прицільний вогонь з гранатомета і стрілецької зброї, застосовували і зенітну установку.

Обстрілювалися опорні пункти українських військових в районі Донецького аеропорту - Опитному і Пісках.

По позиціях українських військ біля Новгородського «працював» ворожий снайпер.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 25 січня 2016 року:Обстановка в зоні проведення АТО залишається ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Sunday, 24 January 2016

Нагадаємо, за 24 січня бойовики 10 раз обстріляли сили АТО на донецькому напрямку.

"У зоні проведення АТО продовжують обстріли проросійськими бандитами позицій Збройних сил України. Протягом дня всі випадки порушень умов перемир'я зафіксовані на донецькому напрямку. В цілому з початку доби кремлівські найманці 10 разів порушували режим "повної тиші", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Зазначимо також, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 23 січня 2016 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців не було, проте двоє наших військових були поранені", - повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.