ua en ru

За минулу добу в АТО загиблих немає, поранено 1 військового, - Міноборони

За минулу добу в АТО загиблих немає, поранено 1 військового, - Міноборони Фото: українські військові на Донбасі (flickr.com/photos/osce_smmu)

Найбільш неспокійною обстановка минулої доби була на Бахмутській трасі

Протягом минулої доби, 19 серпня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, проте один боєць Збройних Сил України отримав поранення. Про це йдеться у зведенні Міністерства оборони, повідомляє прес-служба Інформцентру РНБО.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 військовослужбовець дістав поранення внаслідок ворожого обстрілу на Бахмутській трасі", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що найбільш неспокійною обстановка минулої доби була саме на Бахмутській трасі.

Як розповів сьогодні на щоденному брифінгу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, усього за минулу добу на Луганському напрямку противник відкривав вогонь у бік українських військових 8 разів, на Донецькому напрямку було зафіксовано 16 ворожих обстрілів, а на Маріупольському - 6.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незаконні збройні формування окремих районів Донецької області 19 серпня 2017 року, порушивши режим тиші, обстріляли зі стрілецької зброї та крупнокаліберних кулеметів будинки мирних жителів у селищі Зайцеве.