ua en ru

Прощання з Павлом Шереметом у Києві: фото, відео

Прощання з Павлом Шереметом у Києві: фото, відео Фото: У Києві люди попрощалися із загиблим журналістом Павлом Шереметом

Київ попрощався з трагічно загиблим журналістом

В Українському домі в Києві завершилося прощання з журналістом Павлом Шереметом, убитим у середу, 20 липня в центрі столиці. Церемонія тривала з 11.00 до 14.00. Поховають його у суботу, 23 липня, на Північному кладовищі в Мінську.

У залі, де проходило прощання з журналістом люди масово несли квіти і траурні вінки. В залі біля труни був встановлений великий екран, на якому одна за одною чергувалися фотознімки Павла Шеремета. Крім цього, в залі звучала музика, яку любив журналіст. Поруч з портретом Павла Шеремета – книга, де люди могли залишити слова співчуття.

Головний редактор "Української правди" Севгиль Мусаєва-Боровик зазначила, що "ми все одно не будемо боятися".

Нагадаємо, в середу, 20 липня, в результаті вибуху автомобіля Subaru в центрі Києва загинув журналіст видання "Українська правда" і радіо "Вести" Павло Шеремет.

Правоохоронні органи попередньо кваліфікує підрив машини як умисне вбивство. Служба безпеки України (СБУ) розглядає 6 версій убивства Шеремета. Крім цього, слідство планує отримати доступ до особистої листуванні Павла Шеремета.