ua en ru

Прорив трубопроводу на нафтобазі під Києвом ліквідовано, - ДСНС

Прорив трубопроводу на нафтобазі під Києвом ліквідовано, - ДСНС Фото: ліквідація наслідків пожежі на нафтобазі під Києвом

Станом на 11:00 на території нафтобази ознак горіння не спостерігається

Рятувальники ліквідували прорив трубопроводу, який виник при перекачуванні нафтопродуктів з нафтобази "БРСМ-Нафта" під Васильковом Київської обл. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"О 9:40 ліквідовано прорив магістрального трубопроводу стався о 00:20 і відновлена перекачування бензину з резервуара № 3 об'ємом 900 куб. м в резервуар № 5 дизельної групи об'ємом 900 куб. м. Всього перекачано близько 250 куб. м", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, за станом на 11:00 на території нафтобази ознак горіння не спостерігається. Здійснюється спостереження і контроль за пожежною обстановкою.

Крім того, проведена ротація особового складу і інструктаж щодо дотримання заходів безпеки і організації робіт під час чергування на оперативних дільницях.

Нагадаємо, як повідомляли раніше в МВС, головною причиною значного збитку внаслідок пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафти" під Києвом стало зволікання з викликом пожежних ДСНС.