ua en ru

Зниклого під Волновахою контрактника поліція знайшла в Черкасах

Зниклого під Волновахою контрактника поліція знайшла в Черкасах Фото: поліція знайшла зниклого військового

Боєць 30 листопада самовільно залишив військовий госпіталь у Хмельницькому

Поліція заявила про виявлення зниклого під Волновахою Донецької області військовослужбовця-контрактника у Черкасах. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

"В інтернет-ресурсах з’явилася інформація про те, що під Волновахою зник військовослужбовець, однак вона не відповідає дійсності. 23-річний житель Хмельницької області, який проходив службу в зоні АТО, вибув із військової частини на лікування в рідну область. Згідно з повідомленням Західного територіального управління військової служби правопорядку, зниклий чоловік уже знайдений у Черкасах", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, військовослужбовець залишив військову частину 2 листопада у зв’язку з хворобою. Він був спрямований до місцевого госпіталю, а 7 листопада був переведений до медзакладу за межами Донецької області.

"Встановлено, що чоловік проходив курс лікування у військовому госпіталі м. Хмельницький, який самовільно залишив 30 листопада. До військової частини та взагалі в Донецьку область боєць не повертався", - запевнили в поліції.

За даними військової служби правопорядку, військовослужбовець був знайдений у м. Черкаси та наразі перебуває там.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу Волновахи Донецької області в зоні антитерористичної операції зник військовослужбовець-контрактник Олександр Романюк.