ua en ru

Промоутер Ломаченка готовий почати переговори про бій з Линаресом

Промоутер Ломаченка готовий почати переговори про бій з Линаресом Фото: Василь Ломаченко (toprank.com)

Арум переконався в готовності до поєдинку венесуельця

Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум готовий почати переговори про організацію бою чемпіона світу за версією WBO Василя Ломаченка (10-1, 8 КО) проти венесуельця Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО). Про це повідомляє BoxingScene.

"Причина, з якої ми досі не розпочали переговори, полягає тільки в тому, що ми повинні бути впевнені в 100-відсоткової готовності Лінареса, який отримав невелике розсічення і пошкодив праву руку. Зараз все виглядає так, що він буде в повному порядку. Нерозумно починати переговори, коли немає впевненості в готовності одного їх боксерів", - сказав про промоутер.

Арум вже в найближчі години зв'яжеться з промоутерскими компаніями Golden Boy Promotions і Teiken Promotions, які представляють інтереси Лінареса, щоб почати вирішення питань.

"Я вже сьогодні планую переговорити з головним промоутером Акіхіко Хонда, після чого ми вийдемо на контакт з GBP", - додав Арум.

"Поєдинок може відбутися 28 квітня або 12 травня. Швидше за все, це буде 12 травня, щоб ми були впевнені в фізичному стані Лінареса", - додав Арум.

Нагадаємо, наступний бій Ломаченка запланований на 28 квітня. Ім'я суперника, а також, в якій ваговій категорії пройде бій, поки невідомо. Швидше за все, що поєдинок пройде в США.