ua en ru

У прокуратурі розповіли подробиці справи Шабуніна

У прокуратурі розповіли подробиці справи Шабуніна Фото: Віталій Шабунін (facebook.com vitaliy.shabunin)

Шабуніну поки не будуть інкримінувати статтю за побиття журналіста

Голові Центру протидії корупції Віталій Шабуніну поки не будуть інкримінувати статтю за нанесення тілесних ушкоджень журналісту, так як інформація про причетність потерпілого до журналістської діяльності поки що не перевірена. Про це повідомляє пресс-служба київської прокуратури.

"Разом з тим, враховуючи звернення в правоохоронні органи представників ЗМІ та громадськості про невідповідність статусу потерпілого журналіста, стаття про заподіяння тілесних ушкоджень у зв'язку здійсненням ним професійної діяльності поки не інкримінується. Інформація про причетність потерпілого до журналістської діяльності, а також мотивів нанесення тілесних ушкоджень, буде ретельно перевірена, після чого прийнято відповідне процесуальне рішення", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з повідомленням, Шабунін в ході раптово виниклого конфлікту завдав громадянину Всеволод Філімоненко удар кулаком в обличчя, чим заподіяв останньому тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, сьогодні чолі Центру протидії корупції Віталій Шабунину оголосили про підозру.