ua en ru

В Києві прокуратура затримала двох митників за систематичне хабарництво

В Києві прокуратура затримала двох митників за систематичне хабарництво Фото: прокуратура затримала митників на хабарі

Митники брали хабарі за безперешкодне переміщення підакцизних товарів через державний кордон

Слідчі прокуратури Києва спільно зі співробітниками Служби безпеки України та Державної фіскальної служби України затримали за систематичне хабарництво державного інспектора митного оформлення Міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) та його колегу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва у Facebook.

Прокуратура затримала державного інспектора відділу митного оформлення № 5 митного посту "Аеропорт "Київ" (Жуляни)" Київської міської митниці ДФС України та його колегу-посередника.

"Встановлено, що вказана службова особа спільно з іншими співробітниками відділу митного оформлення № 5 митного посту "Аеропорт "Київ" (Жуляни)" Київської міської митниці ДФС України налагодила схему поборів з громадян за безперешкодне переміщення підакцизних чи інших високоліквідних товарів через державний кордон України", - відзначають в повідомленні.

У КИЄВІ ПРОКУРАТУРА ЗАТРИМАЛА НА ХАБАРНИЦТВІ ДВОХ МИТНИКІВ Слідчими прокуратури міста Києва спільно зі співробітниками...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 4 травня 2017 р.

Повідомляється, що митників затримали під час одержання неправомірної вигоди у сумі понад 600 євро від громадянина за дозвіл на переміщення через державний кордон України цигарок та алкогольних напоїв у забороненій кількості.

Наразі готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу та відсторонення від посад.

Нагадаємо, в Запоріжжі засудили двох диверсантів за спробу влаштувати аварію потяга.