ua en ru

Прокуратура затримала поліцейського на хабарі у 5 тис. гривень

Прокуратура затримала поліцейського на хабарі у 5 тис. гривень Фото: прокуратура затримала поліцейського

Співробітник поліції вимагав хабар за непритягнення до адміністративної відповідальності

Прокуратура Київської області, а також Київське обласне управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України затримали на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. гривень старшого сержанта взводу № 1 роти забезпечення безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Зазначено, що співробітник поліції вимагав і отримав від громадянина хабар у розмірі 5 тис. гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності.

Повідомляється, що перша частина суми була перерахована поліцейському на банківську картку, а друга передана готівкою. Під час її передачі і відбулося затримання.

Зараз проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 КК України ("Одержання неправомірної вигоди посадовою особою").

altalt
Фото: прокуратура затримала поліцейського на хабарі у 5 тис. гривень

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що начальника одного з відділів Головного управління Державної фіскальної служби в Київській області викрили на хабарництві Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою.