ua en ru

Стажеру-заступнику запорізького губернатора не вистачає два місяці для люстрації

Голова Запорізької облдержадміністрації Валентин Резніченко представив стажерів на посаду своїх заступників. Про це повідомляє Управління у справах преси та інформації Запорізької ОДА.

Серед стажистів значиться Олексій Литвин, який у період з грудня 2010 року по листопад 2011 року працював першим заступником екс-голови ЗОДА Бориса Петрова. Проте Литвин не потрапляє під дію закону "Про очищення влади" (люстрацію), так як пропрацював на цій посаді менше року. Останнім місцем роботи стажиста-заступника стала посада голови правління ПРАТ "Лист".

Також на посаді заступника голови - керівника апарату ЗОДА стажується уродженець Запоріжжя 1985 року народження Леонід Березинський. До цього Березинський працював начальником відділу кредитів та державних гарантій управління державно-приватного партнерства і державних гарантій департаменту інвестиційно-інноваційної політики та розвитку державно-приватного партнерства Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Представив Валентин Резніченко і стажиста на посаду директора Департаментаздравоохранения. На цей пост претендує Вікторія Клименко, яка до цього керувала кафедрою охорони здоров'я, соціальної медицини та лікарсько-трудової експертизи Запорізького державного медичного університету.
Нагадаємо, раніше з ініціативи голови Запорізької обласної державної адміністрації Валентина Резніченко всі керівники структурних підрозділів ОДА написали заяви про звільнення.