ua en ru

Прокуратура збільшила розмір позовних вимог до МАУ щодо боргу перед МА "Бориспіль" до 93 млн грн

Прокуратура Київської області заявила клопотання до Господарського суду м. Києва про збільшення розміру позовних вимог до ПрАТ "Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" щодо заборгованості перед ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" до понад 93 млн грн.

Прокуратура Київської області заявила клопотання до Господарського суду м. Києва про збільшення розміру позовних вимог до ПрАТ "Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" щодо заборгованості перед ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" до понад 93 млн грн. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Як пояснюють в прокуратурі, причиною подання даного клопотання в межах вже заявленого позову стала додаткова заборгованість авіаперевізника за лютий-квітень 2014 року в розмірі 80 млн грн.

Зазначену суму в понад 93 млн грн авіаперевізник заборгував аеропорту за наземне обслуговування літаків з січня по квітень 2014 р.

Нагадаємо, в квітні 2014 р. прокуратура Київської області заявила позов з вимогою зобов'язати авіакомпанію "Міжнародні авіалінії України" погасити січневу заборгованість перед аеропортом "Бориспіль" у розмірі 24 млн грн, з яких 11 млн на даний час вже сплачено.

Наразі справа слухається в Господарському суді м. Києва.