ua en ru

Прокуратура повідомила про підозру винуватцю ДТП у Миколаєві

Прокуратура повідомила про підозру винуватцю ДТП у Миколаєві Фото: ДТП у Миколаєві

Хід досудового розслідування ДТП у Миколаєві знаходиться на контролі обласної прокуратури

Прокуратура Миколаївської області повідомила про підозру винуватцю дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка сталася 15 вересня 2016 року у Миколаєві. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Миколаївської прокуратури у Facebook.

"Водію, який 15.09.2016 скоїв у центрі міста Миколаєва смертельне ДТП, у наслідок якого загинуло четверо осіб, повідомлено про підозру", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, хід досудового розслідування за фактом ДТП у Миколаєві знаходиться на контролі обласної прокуратури.

Як зазначається, згідно тесту на вживання алкогольних напоїв "Фактор М", в крові підозрюваного виявлено понад 1,6 проміле алкоголю, що є середнім ступенем сп'яніння.

"Зважаючи на обтяжуючу обставину - перебування за кермом у стані алкогольного сп’яніння, та тяжкість наслідків злочину, слідчим погоджено із процесуальним керівником клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. Судовий розгляд заплановано на 16.09.2016", - йдеться у повідомленні.

Водію, який 15.09.2016 скоїв у центрі міста Миколаєва смертельне ДТП, у наслідок якого загинуло четверо осіб, повідомлен...

Опубліковано Прокуратура Миколаївської Області 16 вересня 2016 р.

Нагадаємо, вчора, 15 вересня 2016 року, у Миколаєві сталася ДТП - автомобіль, за кермом якого був п'яний водій, насмерть збив 4 робітників автодорожньої служби.