ua en ru

ДТП у Миколаєві: автомобіль наїхав на працівників автодорожньої служби, 4 загиблих

ДТП у Миколаєві: автомобіль наїхав на працівників автодорожньої служби, 4 загиблих Фото: ДТП у Миколаєві

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Миколаєві сьогодні вранці, 15 вересня 2016 року, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), внаслідок якої загинуло четверо людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

Як повідомляється, близько 04:50 години ранку в районі перехрестя пр. Центрального та вул. Шосейна, водій автомобілю BMW- 320, рухаючись у напрямку мікрорайону "Намив", скоїв наїзд на працівників автодорожньої служби, які наносили дорожню розмітку.

Наразі на місці ДТП у Миколаєві працює слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються причини автоаварії, опитуються свідки.

"За вказаним фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє місцеве видання "НикВести", водій BMW протаранив спочатку машину для нанесення розмітки, наїхав на працівників і вилетів з дороги, збивши дорожній знак.

Медики, які приїхали на місце аварії, констатували смерть трьох чоловіків - вони загинули під час удару об машину. Ще один подавав ознаки життя, але врятувати його не вдалося. Сам водій вижив - його врятувала подушка безпеки.

"Але замість того, щоб викликати карету швидкої допомоги, він втік з місця ДТП, залишивши сумку з документами в авто. На його упіймання співробітники поліції витратили близько години. Затриманий стверджував, що не винен в аварії, і навіть заявив, що його авто напередодні викрали. При цьому, як відзначили свідки, обличчя і тіло власника BMW були забруднені в білу фарбу ", - йдеться в повідомленні.

ДТП у Миколаєвіаварія у Миколаєвіу ДТП в Миколаєві загинули 4 людейу Миколаєві сталася ДТПу Миколаєві сталася аваріямісце ДТП у Миколаєвіу Миколаєві автомобіль наїхав на працівників автодорожньої службимісце аварії у МиколаєвіДТП у Миколаєвіаварія у Миколаєвіу Миколаєві БМВ наїхала на 4 людейДТП у Миколаєві
Фото: ДТП у Миколаєві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Галичі Івано-Франківської області мікроавтобус зіткнувся з легковим авто, в результаті чого загинули дві людини.