ua en ru

Прокуратура попередила розкрадання понад 58 млн гривень під час тендерних торгів

Прокуратура попередила розкрадання понад 58 млн гривень під час тендерних торгів Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Під час тендерних торгів було порушено закон про публічні закупівлі

Прокуратура Донецької області попередила розкрадання понад 58 млн гривень під час тендерних торгів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

"Державне підприємство "Мирноградвугілля" провело аукціон щодо закупівлі підіймально-транспортувального обладнання для шахт, де переможцем визнано одне з приватних підприємств з ціновою пропозицією понад 58 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час тендерних торгів було порушено закон про публічні закупівлі. Про це свідчить те, що підприємства учасники торгів є пов’язаними: засновник одного учасника торгів входить до складу керівництва іншого учасника.

"Прокуратура області звернулась з відповідним листом до ДП "Мирноградвугілля", у якому вказала на виявлені порушення. За результатами розгляду листа тендерним комітетом замовника прийнято рішення про скасування результатів торгів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Краматорську СБУ попередила збитки на 30 млн гривень при закупівлі громадського транспорту.