ua en ru

Прокуратура передала в суд справу екс-мера Торецка, підозрюваного в сепаратизмі

Прокуратура передала в суд справу екс-мера Торецка, підозрюваного в сепаратизмі Фото: прокуратура передала до суду обвинувальний акт

Слєпцов знаходиться під вартою

Прокуратура Донецької області завершила розслідування та направила до суду обвинувальний акт щодо колишнього мера Торецка Володимира Слєпцова, якому інкримінують сепаратизм, повідомляє прес-служба прокуратури на сторінці Facebook.

Слєпцова звинувачують в участі у співпраці з терористами і посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

"Під час досудового розслідування слідством встановлено, що мер пов'язаний з організацією та проведенням на території міста Торецка незаконного референдуму про проголошення державної самостійності терористичної організації ДНР", - повідомляє прокуратура.

Прокуратура Донецької області завершила розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт відносно міра Торецька, яки...

Опубліковано Прокуратура Донецької області 11 листопад 2016 р.

За даними прокуратури, 15 квітня 2014 року Слєпцов на засіданні сесії міської ради вносив до порядку денного питання про призначення незаконного референдуму в Торецку.

В даний час за клопотанням прокуратури Донецької області Слєпцов перебуває під вартою.

Нагадаємо, 17 серпня Слепцову вручили підозра у скоєнні злочину - участі в терористичній організації і посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.