ua en ru

Прокуратура відкрила справу за фактом вибуху боєприпасів на полігоні в Дніпропетровській області

Прокуратура відкрила справу за фактом вибуху боєприпасів на полігоні в Дніпропетровській області Фото: прокуратура (з відкритих джерел)

Справу відкрито за фактом порушення правил поводження зі зброєю

Прокуратура порушила кримінальне провадження за фактом вибуху боєприпасу на Черкаському полігоні у Дніпропетровській області. Про це Facebook повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону України.

"20.07.2017 військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України за фактом поранення військовослужбовців Збройних Сил України в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 414 КК України (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточуючих)", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що під час проведення навчальних стрільб, близько 8:00 год. у результаті намотування детонуючого шнура від переносної установки розмінування на каток танка спрацював підривник.

За фактом поранення військовослужбовців на Черкаському полігоні військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадженн...

Опубліковано Військова прокуратура Південного регіону України 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні у Дніпропетровській області в результаті вибух боєприпасів на полігоні отримали травми 8 військовослужбовців.