ua en ru

Прокуратура оголосила підозру в.о. голови Держгеонадр

Прокуратура оголосила підозру в.о. голови Держгеонадр Фото: прокуратура Київської області (РБК-Україна)

В. о голови Держгеонадр викрили на одержанні хабара в сумі 3 000 доларів

У середу, 5 вересня, прокуратура Київської області повідомила про підозру виконувачу обов'язків голови Державної служби геології та надр України за хабара у сумі 3 тис. доларів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області у Facebook.

Як зазначають у прес-службі, у понеділок, 3 вересня, в. о голови Держгеонадр викрили на одержанні хабара в сумі 3 000 доларів. Його було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Прокуратура оголосила підозру в.о. голови Держгеонадр

"Наразі прокуратурою області до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що заступник голови Держгеонадр Микола Фощій заявляв, що попередні результати аудиту діяльності Державної служби геології і надр України "не зовсім втішні".

Додамо, що раніше працівники Національного антикорупційного бюро України проводили обшуки у тимчасово виконуючого обов'язки голови Державної служби геології та надр України Олега Кирилюка у справі депутата Верховної Ради України Борислава Розенблатта.