ua en ru

Прокуратура скерувала до суду обвинувачення у держзраді проти екс-депутата ВР Криму

Прокуратура скерувала до суду обвинувачення у держзраді проти екс-депутата ВР Криму Фото: прокуратура Криму (uk.wikipedia.org)

Обвинувальний акт також спрямовано проти екс-депутата Севастопольської міськради

Прокуратура Криму направила до суду обвинувальні акти відносно колишнього депутата Верховної ради Криму та екс-депутата Севастопольської міської ради за вчинення державної зради. Про це повідомляє прес-служба кримської прокуратури.

"Прокуратурою Автономної Республіки Крим за результатами проведеного спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальні акти стосовно колишнього депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим та депутата Севастопольської міської ради, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада)", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що у ході розслідування провадження було отримано беззаперечні докази того, що у березні-квітні 2014 року депутати надавали допомогу та сприяли окупації Криму.

Нагадаємо, затриманій 23 квітня 2018 року на адмінкордоні з анексованим Кримом жінці, яка є довіреною особою президента Російської Федерації Володимира Путіна, повідомлено про підозру.