ua en ru

Прокуратура направила в суд справу проти чиновника Рівненської ОДА за неподання е-декларації

Прокуратура направила в суд справу проти чиновника Рівненської ОДА за неподання е-декларації Фото: сайт онлайн-системи - єдиного державного реєстру декларація (УНІАН)

Чиновник не подав декларації за 2015-2016 року

Рівненської місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за фактом умисного неподання керівником одного із структурних підрозділів Рівненської обласної державної адміністрації декларації. Про це повідомляє прокуратури Рівненської області.

Правоохоронцями встановлено, що державний службовець - керівник одного із структурних підрозділів Рівненської обласної державної адміністрації, маючи 6 ранг державного службовця в межах категорії "Б" умисно не подав до Єдиного державного реєстру декларацій власну декларацію, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2015 рік

Повідомляється, що в подальшому цей службовець не подав декларацію за 2016 рік при звільненні з державної служби, а також декларацію як особа, яка припинила діяльність, пов'язану з виконанням функцій держави та місцевого самоврядування.

Нагадаємо, раніше керівник НАПК Наталія Корчак заявила, Національне агентство з питань запобігання корупції отримало понад 23 тис. повідомлень про неподання або несвоєчасного подання електронних декларацій.