ua en ru

Прокуратура Львівської обл. закрила всі 26 проваджень проти учасників акцій протесту

Прокуратура Львівської обл. станом на 18 лютого 2014 р., прийняла рішення про закриття усіх 26 кримінальних проваджень щодо учасників масових акцій протесту.

Прокуратура Львівської обл. станом на 18 лютого 2014 р., прийняла рішення про закриття усіх 26 кримінальних проваджень щодо учасників масових акцій протесту. Про це йдеться прес-служба прокуратури Львівської обл.

Йдеться про звільнення від кримінальної відповідальності осіб за правопорушення, вчинені під час масових акцій протесту в період 27 грудня 2013 р. по 2 лютого 2014 р та закриття відповідних кримінальних проваджень.

Станом на 18 лютого, прокурорами прийнято рішення про закриття усіх 26 кримінальних проваджень, зареєстрованих правоохоронними органами Львівської області, у яких жодній особі не оголошувалось про підозру.

Таким чином, органами прокуратури Львівської обл. вимоги закону України "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань", який з 17 лютого введений в дію, виконано у повному обсязі.