ua en ru

Прокуратура Криму порушила кримінальну справу за фактом зґвалтування дівчини в Сімферополі

За фактом зґвалтування дівчини в Сімферополі, яку знайшли з численними ранами від укусів собак, прокуратурою Крима порушено кримінальну справу. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Автономної Республіки Крим.

"15 березня ц.р. о 7 годині в с. Кам'янка м. Сімферополя виявлено місцеву мешканку 1985 року народження із тілесними ушкодженнями, які ймовірно спричинено зубами тварин. Потерпіла була доставлена до лікарні, де померла. З вказаного приводу правоохоронними органами проведено дослідчу перевірку, у ході якої встановлено, що на місці виявлення потерпіла була залишена двома місцевими мешканцями 1994 та 1995 рр. народження. За результатами перевірки слідчими міліції порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 135 КК України (залишення в небезпеці, якщо воно спричинило смерть особи). З урахуванням обставин даного злочину, а також зібраних у справі об'єктивних даних, порушено кримінальну справу за ч.3 ст.152 КК України за фактом зґвалтування потерпілої", - йдеться в повідомленні прес-служби.

У справі проводяться слідчі дії і призначені судові експертизи. Вирішується питання про обрання стосовно двох затриманих запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на будмайданчику в Миколаєві була знайдена дівчина, яку зґвалтували і намагалися спалити. Кримінальну справу за фактом замаху на вбивство дівчини 1993 року народження порушили 10 березня.